Pier van Kalsbeek

Pier van KalsbeekMijn passie voor schilderen begon in 1995, toen ik op de LTS in aanraking kwam met ‘het schilder-virus’. Vanaf dat moment wist ik dat ik mijn toekomst in dit vakgebied wilde opbouwen. In 1997 begon ik met werken en leren, waarbij ik één dag per week naar school ging en vier dagen werkte bij een schildersbedrijf in het pittoreske Workum, Friesland.

Gedurende vier jaar hard werken en toewijding behaalde ik mijn diploma’s als aspirant en gezel schilder. In 2001 besloot ik fulltime aan de slag te gaan bij Tijtsma Schilders, eveneens gevestigd in Workum. Mijn ervaring groeide, en ik begon te streven naar verdere specialisatie en kwalificatie in mijn vakgebied.

In 2007 heb ik mijn opleiding gevolgd tot uitvoerder ondernemer in Heerhugowaard. Tijdens deze twee jaar van intensieve studie behaalde ik mijn diploma, wat me nog meer kennis en vaardigheden verschafte om mijn passie voor schilderen naar nieuwe hoogten te tillen.

Op 1 maart 2022, na 25 jaar ervaring in de schildersbranche, besloot ik dat het tijd was voor een nieuwe uitdaging. Het idee om zelfstandig ondernemer te worden, een eigen schildersbedrijf te starten, ontstond en werd werkelijkheid. Zo ontstond Pier van Kalsbeek Schilderwerken, een plek waar mijn expertise, liefde voor het vak en toewijding samenkomen om jouw schilderprojecten in Workum en daarbuiten te realiseren.

Ik kijk ernaar uit om mijn passie en vakmanschap met jou te delen en om samen met jou te werken aan prachtige schilderprojecten die lang meegaan en een blijvende indruk achterlaten.